Mall în centrul civic. Rasaliu (PSD Brașov): Vreau să atrag atenția asupra proiectelor mari de investiţii

Brașovul ar trebui să beneficieze de încă un spital modern, în locul unui centru comercial, susține liderul PSD Marian Rasaliu.

Preşedintele executiv al PSD Braşov, Marian Rasaliu, candidat la preşedinţia Consiliului Judeţean, a declarat joi, într-o conferinţă de presă, că Braşovul are mai mare nevoie de un spital regional decât de un nou centru comercial, el exprimându-şi, totodată, îngrijorarea privind modul în care se va circula în zona viitorului mall din centrul civic.

"Nu poţi să construieşti un proiect şi să îi schimbi destinaţia, să faci în aşa fel încât să treci din proprietate privată în cea publică, cum s-a înţeles. Eu am vrut doar să subliniez că poate era bine să se cumpere terenul înainte de construcţie, pentru că e nevoie de un spital mai mult decât un complex comercial. Am vrut să atrag atenţia că proiectele mari de investiţii în judeţul Brasov nu sunt foarte multe, îmi doresc ca în judeţul Braşov să existe un spital de ultima generaţie, care să adune sub acelaşi acoperiş toate specialităţile, iar pacienţii să fie trataţi la nivelul anului 2020", a afirmat Rasaliu.

Acesta a declarat recent, într-o emisiune la o televiziune locală, că îşi doreşte ca primarul, preşedintele CJ Braşov şi Guvernul să facă o ofertă pentru preluarea clădirii viitorului centru comercial AFI din Centrul Civic al Braşovului, pentru a fi transformată în spital regional.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel