Mălin Bot pleacă de la Adevărul

malin bot dc
malin bot dc

Jurnalistul Mălin Bot a anunțat într-un editorial postat marți în ediția online, că va părăsi ziarul Adevărul, fără să specifice din ce motive a luat această decizie.

Într-un articol intitulat ”La Revedere!” editorialistul anunță că se va despărți de redacția ziarului Adevărul, menționând că nu se cuvine să prezinte motivele plecării sale. ”Ieri am decis să părăsesc redacţia Adevarul, din motive pe care nu se cuvine să le aduc aici în faţa dumneavoastră, dar vreau să vă spun câteva lucruri importante,” scrie Mălin Bot, continuând prin a le mulțumi cititorilor opiniile și dezbaterile civilizate de pe site. ”Foarte mulţi dintre dumneavoastră aţi adus un plus de valoare pe acest site şi de aceea dezbaterile purtate aici au fost foarte interesante. Pentru acest lucru vă mulţumesc tuturor celor care aţi intrat în dialog cu mine sau cu colegii mei,” le declară editorialistul cititorilor săi.

Despre următoarea redacție pentru care urmează să scrie, Mălin Bot dă doar câteva indicii, fără să ofere un nume de publicație. ”Vă spun acum la revedere şi va dau întâlnire săptămâna viitoare pe un alt site cel puţin la fel de serios şi important,” scrie jurnalistul.  Mălin Bot era redactor-șef al ziarului Adevărul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel