Mălin Bot: ”Mi-au spart mașina. Sunt disperat”. Ce i-au furat

Jurnalistul Mălin Bot a anunțat, pe Facebook, că i-a fost spartă mașina. 

Mălin Bot scrie, pe Facebook, că i-a fost spartă mașina. Jurnalistul menționează că singurul lucru care i-a fost furat este laptopul, care nu era la vedere, ci era în portbagaj. 

”Acum a ajuns Politia. Efectiv sunt disperat. Au furat numai laptopul care era in portbagaj, nu era la vedere. 10 minute am lipsit.” a scris Mălin Bot pe Facebook. 

(w670)

Jurnalistul este cunoscut, în ultima perioadă, din activitatea sa de protestatar. Așa cum scrie și pe Facebook-ul personal este jurnalist la #insist, deci rezist; #rezist, deci exist. 

[citeste si]

Recent, el a intrat într-un conflict cu o parte din protestatari, una foarte vizibilă, ”Corupția ucide”. 

Iată ce scria Sandu Matei pe Facebook: ”Pentru că cei doi reprezentanți ai grupului civic "Corupția Ucide" nu au avut somn două nopți denigrându-ne pe mine și Mălin în spațiu public, azi am făcut plângere la poliție pentru a putea demonstra aceștia, cu argumente, acuzele aduse, unele chiar fff grave gen amenințări cu moartea și boli psihice. Pentru că și copiii mei au văzut aceste mizerii ne vom vedea în instanță pentru că daunele morale cerute sunt foarte mari, să le treacă hipstereala asta virtuală. Florin Bădiță, Oana Dobre... sunteți mândri de ei?”. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel