Mădălina Manole, culise. Adevărul despre boala ei. Vâlcu: Există și nu este diagnosticată mereu

În ziua în care trebuia să împlinească 43 de ani, pe 14 iulie 2010, Mădălina Manole s-a sinucis.

În sufletul Mădălinei Manole ardea flacăra de artist. Muncea mult, avea vise mari și foarte multe de spus în domeniul muzical, dovadă stând melodiile care au consacrat-o de-a lungul anilor. Însă, înainte de a muri, se considera urâtă, căutând astfel motive pentru a explica de ce nu mai are succesul de altădată.

„Fata cu părul de foc", așa cum era numită Mădălina Manole, i-a acordat, la un moment dat, un interviu lui Val Vâlcu. Ziaristul a fost întrebat despre acest interviu la România TV. „De regulă, nu povestesc making-of-urile, dar se tot vehiculează ipoteza unei crime și că au venit detectivi din America. Deseori, diagnosticul de depresie se pune, în cazul sinuciderii, în urma analizei unor discuții, a unor lucruri povestite de cei din familie sau anturaj", a spus Val Vâlcu, la România TV.

„Preocuparea pentru propria imagine sărea în ochi"

Referindu-se la interviul care a apărut în presa scrisă, jurnalistul a spus că artista l-a sunat, spunându-i că „nu-i plăcea cum a fost pus în pagină un anumit lucru". „Aproape o oră, 45 de minute, a protestat. Preocuparea pentru propria imagine era extrem de marcantă, sărea în ochi, ceea ce e normal la un artist, însă repetarea obsesivă, parcă ar fi vrut să dea timpul înapoi. Nu accepți că viața trece, că nu mai ești adecvată unui anumit public, că nu mai poți face ceea ce făceai la 20 de ani – acestea sunt semne psihologice", a spus Val Vâlcu.

„Înainte să ne gândim la tot felul de scenarii spectaculoase, trebuie să înțelegem că depresia este o boală foarte gravă. Ea există și nu este diagnosticată mereu", a mai zis jurnalistul.

[citeste si]

Mădălina Manole a făcut parte din Cenaclul Flacăra, colaborând cu mai mulţi artişti ai anilor '80. În 1988, a câştigat o menţiune la Festivalul de Muzică de la Mamaia, cu piesa „Un om sentimental", iar începând cu 1990, melodiile ei s-au bucurat de succesul publicului, printre cele mai cunoscute piese regăsindu-se „Ei şi Ce", „Te-am văzut mi-ai plăcut", „Fata dragă", „Vreau să te uit", „A fost iubire", „Tu n-ai avut curaj".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel