Mădălin Ionescu, dezvăluiri după despărțirea TV: Am plecat de scârbă

Mădălin Ionescu a fost criticat, în ultima perioadă, pentru emisiunea tabloidă pe care o realizează după ce multă vreme a activat în jurnalismul politic.

În acest context, realizatorul TV a comentat și petiția care a fost depusă împotriva emisiunii "WOWbiz" şi a lui Leo de la Strehaia. De asemenea, a povestit și de ce a părăsit jurnalismul politic.

"E singura ţară din Europa unde unii se trezesc peste noapte că au o problemă cu show-urile de tip tabloid. Eu le consider mai puţin nocive decât programele de ştiri, care sunt manipulate politic. Show-urile astea alimentează apetitul românului pentru bârfă - te uiţi noaptea, te duci a doua zi la serviciu, comentezi cu colegii şi cam asta e tot... 

Până la urmă, formula aceea cu "regele e publicul" nu e deloc un clişeu. Sunt programe scoase peste noapte din grilă de managementul staţiilor TV pentru că nu funcţionează, adică publicul le respinge. Românii au anumite gusturi în materie de televiziune. Nu am înţeles agresivitatea celor care susţin scoaterea acestui show de la TV. Cei care au semnat aceste petiţii on-line - mă refer la persoanele aşa-zis publice - au cam expirat, nu prea mai fac parte din spaţiul monden şi probabil că mai degrabă este o reacţie pornită dintr-o ciudă nesfârşită că nu mai au loc pe micul ecran", a zis Mădălin Ionescu pentru Ziarul Ring.

Jurnalistul a vorbit și despre momentul despărțirii sale de emisiunile politice.

"Eu am plecat din zona politicului, a investigaţiilor, dezvăluirilor şi a abordărilor de tip politic de scârbă. Îmi era scârbă de mediul acela, de presiunile politice, de colegii care luau şpăgi şi care se dădeau mari justiţiari. Aşa m-am dus spre tabloid. Am făcut asta şi pentru că am putut, şi din motivele pe care le-am prezentat anterior. În România, libertatea de expresie a cam murit... Aş mai face emisiuni de anchete şi dezvăluiri doar dacă aş provoca o revoluţie pe bune - şi cred că aş putea -, dar nu e momentul şi nu ştiu dacă vreau să îmi asum asta", a mai spus Mădălin Ionescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel