Lovitură dată de Constantin Toma (PSD) după ani grei de calvar la Buzău

Lui Ionel Tescaru, directorul Companiei de Apă Buzău, 'i-a sunat ceasul', metaforic vorbind. După ce ani grei s-a bucurat de un salariu uriaș, mai precis 17.480 lei pe lună, noul primar al Buzăului, Constantin Toma, îi dă o lovitură fatală.

Consiliul Local Municipal a votat, vineri, în unanimitate, toate proiectele de hotărâre promovate de primarul Constantin Toma pentru ședința extraordinară, cele mai multe dintre acestea fiind menite a "reda buzoienilor Compania de Apă".

Aleșii locali au aprobat și efectuarea de audituri economico-financiare ale activității Primăriei și Companiei de Apă pentru perioada 2008-2016.

"Prima ședință de Consiliu Local Municipal după alegeri în care am luat decizii importante pentru comunitatea noastra. A fost o ședință în care opoziția a avut o atitudine constructivă. Îmi doresc și pe viitor să fie așa.

Am cerut public demisia directorului general Ionel Tescaru de la Compania de Apă. Buzăul are cel mai mare preț la apă, iar calitatea apei o știm cu toții. Din pacate, Compania de Apă este profitabilă doar pentru management și firmele private care lucrează cu ea. Nu pentru buzoieni. Avem nevoie de o schimbare.

Au mai fost adoptate Hotărârile pentru efectuarea Auditului juridic și economico-financiar la Primarie și la Compania de Apă pentru perioada 2008-2016", a zis Constantin Toma.

[citeste si]

Marcel Ciolacu, liderul PSD Buzău, a avut o reacție după deciziile luate vineri.

"A avut loc prima ședință a Consiliului Local Municipal Buzău. Și au fost luate multe decizii importante.

Primarul ales de majoritatea buzoienilor, domnul Constantin Toma , are toată susținerea mea în deciziile luate, pentru că acestea respectă principii și urmăresc restabilirea unei stări de normalitate.

Dacă Primăria este principalul acționar în diverse companii pe care le administrează, atunci această instituție devine factorul decizional, prin primarul și consilierii aleși de către buzoieni, după cum este și normal să se întâmple. Iar consilierii PSD sunt acolo pentru a acționa în interesul buzoienilor.

Ca și mențiune, vreau să precizez că în adoptarea deciziilor de astăzi votul din Consiliul Local Municipal a fost unanim, ceea ce înseamnă că este în totală concordanță cu dorința buzoienilor.

Iar, după cum am afirmat și cu alte ocazii, în cadrul PSD Buzău deciziile administrative au fost separate de cele politice", a spus Marcel Ciolacu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel