LOTERIA BONURILOR FISCALE. EXTRAGERE 17 septembrie, duminică

Loteria bonurilor fiscale
Loteria bonurilor fiscale

LOTERIA BONURILOR FISCALE 17 SEPTEMBRIE: O nouă extragere la loteria bonurilor fiscale a avut loc duminică, 17 septembrie, la care au participat toate bonurile fiscale emise luna trecutăDC News va publica varianta bonului câștigător începând cu orele 19,50.

Bonurile fiscale emise în data de 19 august 2017, cu valoarea de 879 de lei, au fost desemnate câştigătoare la extragerea Loteriei bonurilor fiscale de azi. 

Știrea inițială:

Fondul de premiere este de un milion de lei, sumă din care vor fi acordate cel mult 100 de premii, anunţă Ministerul Finanţelor.

Extragerea bonurilor fiscale câştigătoare emise între 1 şi 31 august 2017 este programată duminică, 17 septembrie 2017. Fondul de premiere este de un milion de lei, sumă din care vor fi acordate cel mult 100 de premii, anunţă Ministerul Finanţelor.

Selecţia câştigătorilor va fi realizată în două etape. Duminică, 17 septembrie 2017, va fi organizată prima etapă, care va consta din extragerea bilelor care vor determina ziua emiterii şi valoarea bonurilor câştigătoare. Dacă numărul cererilor de revendicare este mai mare de 100, va fi organizată cea de-a doua extragere, pentru determinarea celor maxim 100 de bonuri câştigătoare.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel