Locuinţe sociale pentru medicii rezidenți, cu fonduri din bugetul local

Primarul Iaşiului, Mihai Chirica, a declarat, joi, în cadrul unei conferinţe de presă, că până la sfârşitul lunii iunie vor demara lucrările la construcţia de locuinţe sociale şi pentru medicii rezidenţi.

Potrivit primarului, în zona Grădinari vor fi construite 16 tronsoane de blocuri, respectiv 288 de apartamente. Valoarea totală a investiţiei este de 66 milioane lei, fonduri ce vor fi alocate din bugetul local.

"În şedinţa ordinară a Consiliului Local de vineri, 4 mai, consilierii vor supune aprobării Planul Urbanistic Zonal de pe bulevardul Metalurgiei şi strada Grădinari, nr. 59-73, pentru construirea de locuinţe sociale prin finanţarea Primăriei Municipiului Iaşi.

[citeste si]

Aceste locuinţe vor servi în special persoanelor care stau în actuale locuinţe publice dar care sunt într-un stadiu de deteriorare foarte avansat şi care reprezintă locuinţe cu risc la seism.

De asemenea, demarăm şi lucrările la cele două blocuri pentru rezidenţi. Blocurile acestea, în care vor fi 36 de apartamente destinate închirierii, se află în zona Grădinari A din bulevardul Chimiei nr.75 - 81. Perioada de implementare a proiectului este de 30 de luni, din care şase luni reprezintă timpul de realizare a proiectării, iar celelalte 24 de luni sunt pentru execuţia propriu-zisă a lucrărilor", a declarat primarul Chirica.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel