Liviu Pleșoianu: Spun lucrurilor pe nume. Foarte curând, va dispărea

Liviu-Pleșoianu
Liviu-Pleșoianu

Dincolo de partide, românii trebuie să aleagă între două lumi, transmite Liviu Pleșoianu.

„Una dintre marile erori pradă căreia au căzut multe persoane de bună-credință din România a fost aceea de a transforma această țară într-un pugilist care stă la nesfârșit în colțul ringului și se apără. România se tot apără de zeci de ani folosind procedeele corecte, conform regulamentelor acestui sport. Însă în ring nu avem de a face cu alt pugilist care folosește la rândul său procedeele regulamentare. În ring, în primul rând, se află mai mulți adversari, deși România e singură în colț. În al doilea rând, aceștia nu sunt cu adevărat pugiliști, pentru că nu respectă nicio regulă. România se apără corect în vreme ce adversarii din ring lovesc constant sub centură și o calcă în picioare în uralele celor care i-au trimis acolo. Cât va mai rezista România așa? Ce pugilist, oricât de bun, oricât de puternic poate rămâne la nesfârșit în picioare atunci când este atacat fără preget de zeci de adversari care nu respectă nicio regulă? Cât va mai dura până când România va înțelege că va fi făcută knock-out în curând? Cum să învingi în fața dublei măsuri atâta vreme cât accepți, prostește, dubla măsură? Cum să accepți niște reguli câtă vreme doar tu ești tras la răspundere în cazul în care le încalci? Cum să accepți niște reguli câtă vreme arbitrii îți cară chiar ei picioare sub centură în timp ce te depunctează spunând că tu faci de fapt asta?”, spune Liviu Pleșoianu.

România, foarte curând, va dispărea de facto dacă vom continua să acceptăm statutul de sclavi”, mai spune acesta.  

Două lumi

„Dincolo de partide, românii trebuie să aleagă în 2019 între două lumi: cea a sclaviei și cea a mândriei, cea a bocancului „salvator" și cea a libertății suverane, cea a eșuării în istoria mică a unui stat-slugă și cea a înălțării întru fructificarea propriului Destin. Eu am ales să spun lucrurilor pe nume și voi continua să o fac tocmai pentru a oferi perspectiva reașezării României pe propriile șine. Le văd bine, chiar dacă de zeci de ani le-au acoperit buruienile...

România trebuie să înceteze să se apere și trebuie să înceapă, cu adevărat, să FIE! Fie să FIM!”, a transmis Liviu Pleșoianu, marți, 23 octombrie.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel