EXCLUSIV  Liviu Harbuz, emisiune la DC News. Dragoş Vinereanu, INTERVIU - VIDEO

Liviu Harbuz, medic veterinar, vă invită prin JUNGLA URBANĂ, la DC News. A doua ediție a emisiunii l-a avut invitat pe Prof. Univ. Dr. Dragoş Vinereanu și a fost difuzată duminica trecută, de la ora 16:00, iar reluarea astăzi, de la ora 18:00.

În fiecare joi, de la ora 18:00, puteți urmări emisiunea "Jungla Urbană" cu Liviu Harbuz, în reluare. Prima oară, emisiunea va fi difuzată duminica, de la ora 16:00.

Al doilea invitat al lui Liviu Harbuz a fost Dragoș Vinereanu, membru corespondent al Academiei Române, prorector U.M.F. "Carol Davila" și preşedintele Societăţii Române de Cardiologie, care a oferit informații extrem de interesante și utile.

Ghid eficient și spectaculos de supraviețuire urbană

"Sunt Liviu Harbuz și, la fel ca dumneavoastră, sunt uneori copleșit de viața din aglomerația urbană. Orașul ne poate fi prieten, dar și dușman în același timp. Vă invit să descoperim împreună un ghid eficient și spectaculos de supraviețuire urbană. Voi fi și gazdă și călăuză, prin urmare vă aștept alături de mine prin JUNGLA URBANĂ", a spus Liviu Harbuz.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel