Liviu Dragnea o laudă pe Viorica Dăncilă: Este stăpână pe Guvern

Liviu Dragnea a spus, în cadrul emisiunii "Ediție Specială", că este mulțumit de modul în care prim ministrul Viorica Dăncilă se implică în activitatea Guvernului.

Referitor la blocajul pentru ordonanțele pe justiție, președintele PSD, Liviu Dragnea a spus că nu știe de unde vine blocajul.

"Eu ce știu, că doamna prim-ministru a zis că le adoptă... adoptă ce îi trimite ministrul justiției. Asta știu eu. Alte speculații nu pot să fac pentru că nu știu sigur și nici nu e corect să fac așa ceva".

Referitor la relația cu premierul Liviu Dragnea a spus: ”Acum este mai stăpână pe Guvern. În primele zile, era o meserie nouă. O funcție nouă. O poziție nouă. Nu mai fusese în vreun guvern până atunci, nu mai fusese, cu atât mai puțin Prim Ministru... Discutam mai mult. În ultimele luni, și eu am zis să vorbim mai puțin pentru că a început să se implice mult mai mult în activitatea Guvernului. De la 1 ianuarie nici nu mai este același timp la dispoziție pentru a purta discuții... sunt tot felul de întâlniri, deplasări. Deci nu mai este același timp disponibil de discuții dar relația e bună. Nu vreau să amestecăm lucrurile. Nu facem pereche doamna Dăncilă cu domnul Toader".  

Vezi și: Liviu Dragnea, replică despre Kovesi: Nu se întâmplă nicăieri în lume

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel