Urmărește emisiunea live


Liviu Dragnea - Dan Tăpălagă: Sesizez eu acum

Liviu Dragnea cere intervenţia în cazul memorandumului pe tema mutării ambasadei din Israel de la Tel Aviv la Ierusalim. Acesta consideră că Dan Tăpălagă ar trebui anchetat.

Liviu Dragnea, întrebat dumincă seară la România TV dacă va sesiza cineva autorităţile în acest caz, a făcut următoarele declarații: "De unde a primit acea informație? (...) SRI, STS au vreo explicație? Nu este cumva un incident de securitate? (...) Sesizez eu acum. Vorbim de un document confidenţial. (...) Începe cineva o investigație?".

VEZI ȘI Viorica Dăncilă, plângere penală. Dragnea: Mă rog la Dumnezeu să nu se ajungă acolo

În altă ordine de idei, preşedintele Partidului Social Democrat, Liviu Dragnea, a declarat, duminică seară, că exclude varianta suspendării din funcţie a preşedintelui Klaus Iohannis, menţionând că va face tot ce îi stă în putinţă pentru a evita o criză politică în România. "Nu m-am gândit la suspendare şi nu vreau să mă gândesc la suspendare. Nu vreau să ajungem la suspendare. Voi face tot ce îmi stă în putinţă ca în România să fie stabilitate politică. Nici nu mă interesează că e Anul Centenar. La anul, România are preşedinţia Consiliului Uniunii Europene", a afirmat Dragnea la România TV. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel