Viorica Dăncilă, plângere penală. Dragnea: Mă rog la Dumnezeu să nu se ajungă acolo

Viorica Dăncilă, plângere penală. Liviu Dragnea a vorbit, la România TV, despre o plângere penală pe numele premierului Viorica Dăncilă.

"Voi face tot ce îmi stă în putință ca în România să fie stabilitate politică. Eu înțeleg că vrea (n.r. referindu-se la președintele României) să transmite mesaje că cifrele nu sunt bune. Guvernul nu e bun, România stă prost economic, este instabilitate, nu fac investiții, mai sunt și penali.

Am auzit tot felul de scenarii. Să-i facă plângere penală doamnei prim ministru. Nu domnul președinte, unii de la PNL, unii de la USR. Vreau să vă spun ceva: eu mă rog la Dumnezeu să nu se ajungă acolo. Eu cred că există o linie roșie peste care să nu se treacă. (...) Să înțeleagă că au fost alegeri în România, că este o majoritate solidă care guvernează și guvernează bine. Efectele au început să se simtă și să fie din ce în ce mai bune. Cine vrea să candideze la anul pentru prezidențiale să-și ia voturi pe ceea ce face, nu atacând Guvernul României ales în mod legitim", a spus, duminică seară, la România TV, Liviu Dragnea.

VEZI ȘI Dragnea, după atacul lui Iohannis: Nimeni nu a mai îndrăznit să spună lucrul acesta!

"Nu cred (n.r. referindu-se la plângerea penală). Și sper să nu se întâmple asta, pentru că toată lumea are nevoie de stabilitate", a declarat liderul PSD.

[citeste si]

"Am discutat foarte serios"

Cu privire la premierul Viorica Dăncilă, Liviu Dragnea a spus că "este o femeie foarte tare, puternică". "Am discutat foarte serios. Este o femeie cinstită, corectă, responsabilă, care în fiecare zi ce trece capată mai multă experiență și mai mult respect din partea membrilor Guvernului și din partea tuturor celor cu care lucrează și se întâlnește. Gestionează foarte bine programul de guvernare. A avut vizite externe. Și va mai avea", a declarat Liviu Dragnea. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel