Liviu Dragnea, declarație fermă după atacul lui Iohannis: Sunt MINCIUNI

Liviu Dragnea
Liviu Dragnea

Liviu Dragnea, duminică seară, invitat în platoul România TV, a vorbit despre președintele Klaus Iohannis.

"Este pentru prima dată în România când un președinte încearcă să inducă ideea că doar președintele României se ocupă de politica externă. Nicăieri în lume nimeni nu a mai îndrăznit să spună lucrul acesta. (...) Este o reacție generată ori de orgoliu rănit, ori de frustrare, de enervare. Pot fi mai multe motive. Nu țin neapărat să fac o analiză. (...) Atacurile care au venit la adresa premierului Dăncilă și la adresa mea în legătură cu performanțele economice sunt minciuni", a declarat liderul PSD Liviu Dragnea, duminică seară, la România TV.

"Nu mai stăm doar să încasăm, indiferenți, fără reacție când apar declarații mincinoase de la oricine", a mai zis Liviu Drangea.

"Teamă din ce în ce mai mare"

"Părerea mea este că există o teamă din ce în ce mai mare, o supărare generată de faptul că în foarte scurt timp adevărul economic, fiscal va ieși în evidență, încât minciunile nu vor mai putea fi folosite pentru a manipula oamenii", a spus liderul PSD.

VEZI ȘI Dragnea, intervenție în forță: Iohannis NU e rege

"Nu l-am văzut vreodată pe președintele României să facă apel la calm. Vrea să transmită un sentiment de nesiguranță", a declarat Dragnea. 

[citeste si]

"Noi nu suntem în campanie. În schimb, noi trebuie să începem să arătăm adevărul. Să arătăm datele pentru a înțelege toată lumea", a subliniat liderul PSD.

"Poate are un protocol secret semnat cu statul paralel"

De asemenea, tot duminică seară, la România TV, preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat că şeful statului nu are niciun motiv să nu promulge legile justiţiei, în condiţiile în care acestea sunt votate de Parlament şi sunt declarate constituţionale. "Afirmaţia că după ce vor veni de la Curte le va întoarce în Parlament arată ce, de fapt...? Că nu este interesat de constituţionalitate, nu este interesat de corelarea între anumite articole, ci este interesat ca aceste legi să intre în vigoare cât mai târziu. Şi asta ce spune? Te duci cu gândul că poate are un protocol secret semnat cu statul paralel. Care să fie interesul în momentul în care te expui atât de mult, în momentul în care tu te expui cu bună ştiinţă, blochezi intrarea în vigoare a unor legi adoptate de Parlamentul României - care este singura autoritate care poate legifera în România, legi susţinute de asociaţiile de magistraţi - declarate constituţionale de Curtea Constituţională şi tu nu vrei să intre în vigoare", a afirmat liderul social-democrat.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel