Lipsă medicamente. Negrescu, solicitare către Ministerul Sănătăţii

Victor Negrescu reacţionează cu privire la lipsa unor medicamente esenţiale din farmacii.

"Un număr important de persoane mi-a scris în ultimele zile despre lipsa din farmacii a unor medicamente absolut necesare în tratamentul bolilor cronice. Nu este normal ca tocmai acum, persoanele cu afecțiuni cronice să alerge după medicamente mai ales că aceste persoane fac parte din categoria de risc major în contextul coronavirus.

Am solicitat Ministerului Sănătății și structurilor responsabile să rezolve rapid problema. Specialiștii pe care i-am consultat, așa cum fac mereu când apar astfel de spețe, menționează faptul că aceste situații puteau fi evitate printr-o mai bună gestiune, pentru că necesarul este bine cunoscut. De aceea am solicitat instituțiilor responsabile să comunice demersurile întreprinse pentru a rezolva rapid această situație, stadiul actual al stocurilor și ce măsuri au fost luate pentru evita astfel de sincope pe viitor", transmite europarlamentarul PSD Victor Negrescu.

"Sănătatea, prioritară nu doar pe hârtie"

"Sănătatea trebuie să fie prioritară, nu doar pe hârtie sau în discursurile frumoase de la televizor. Le mulțumesc tuturor celor care îmi scriu și vă asigur că o să continui să acționeze pentru apărarea drepturilor cetățenilor", apreciază Negrescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel