Liderul PDL Caras-Severin, Ionesie Ghiorghioni, contestat în continuare la Bucova - VIDEO

Bucova-scandal-21-ian-6
Bucova-scandal-21-ian-6

La Bucva continuă protestele împotriva liderului PDL Caras-Severin, Ionesie Ghiorghioni.  Tensiunea e promovată de neîntelegerile legate de situația Composesoratului Bucova. Președintele Composesoratului Bucova, Ionesie Ghiorghioni, a încercat să organizeze o licitație de masă lemnoasă, fără acordul membrilor composesori, fără o hotărare statutară a Adunării Generale a membrilor composesori, în condițiile în care nu există un Consiliu de Administrație legal constituit.

Locuitorii din Bucova au oprit accesul lui Ionesie Ghiorghioni in sediul Composesoratului Bucova, pana cand nu se vor prezenta actele contabile ale societatii si pana cand o comisie de expertiza nu va stabili valoarea prejudiciilor create in defavoarea membrilor composesori. Ionesie Ghiorghioni, fost deputat de CS în ultimele două legislaturi, este vicepresedintele Consiliului Judetean Caras-Severin si Prim-Vicepresedinte al PDL Caras-Severin, a chemat impotriva concetatenilor din Bucova, indignati de modul in care acesta le administreaza averea de 12.000 de hectare de padure, importante forte de ordine. Oamenii legii nu aveau dreptul sa se amestece in chestiuni de interes privat, respectiv organizarea sau nu a unei licitatii, scrie infocs.ro.

Zeci de politisti, jandarmi si chiar luptatori mascati DPIR au sosit in localitate. Dispozitivul de forte de ordine a fost coordonat de catre Comandantul Politiei Otelu-Rosu, comisar-sef Viorel Iana. Oamenii simpli erau oripilati si infricosati. Cu toate acestea, ei au continuat sa demostreze in fata sediului Composesoratului, strigand “Hotii!”; “Jos Ghiorghioni” si chiar “Jos Basescu”.

Citește și:

Revoluție la Bucova. Prim-vicepreședintele PDL Caraș-Severin, contestat

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel