Legea pensiilor. Dragnea: Este finalizată ca document

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a anunțat că legea pensiilor este finalizată.

”Legea pensiilor este finalizată practic ca și document. În perioada următoare se face evaluarea financiară, este vorba despre un impact semnificativ și de asemenea, trebuie să ne prezinte cât de curând care este perioada necesară pentru recalcularea pensiilor. Vorbim de recalcularea a peste 5 milioane de dosare. E vorba de mecanismele tehnice și resursele financiare pentru ca atunci când vom ieși cu ea să existe răspuns la toate întrebările. (...) O recalculare a tuturor dosarelor durează de mai mult de un an și jumătate.”, a spus Dragnea.

Întrebat când se va ieși cu legea, acesta a răspuns: ”În perioada următoare, mai bine întârziem o săptămână sau două săptămâni, față de un termen pe care oricum nu ni-l luasem, în așa fel încât să putem prezenta și desfășurarea în timp, și perioada de recalculare, unde va ajunge fiecare pensionar și impactul bugetar”.

”Punctul de pensie va evolua așa cum am spus în programul de guvernare. Este vorba despre inechitățile din sistem”, a mai adăugat președintele PSD.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel