Lege ANRE, promulgată de Klaus Iohannis

Preşedintele Klaus Iohannis a semnat miercuri decretul privind promulgarea Legii pentru modificarea şi completarea Ordonanţei de urgenţă a Guvernului nr. 33/2007 privind organizarea şi funcţionarea Autorităţii Naţionale de Reglementare în Domeniul Energiei. 

Actul normativ prevede că introducerea Comisiei pentru transporturi şi energie a Senatului în procedura de analizare a raportului anual de activitate a ANRE, alături de Comisia pentru industrii şi Comisia de buget ale Camerei Deputaţilor şi Comisia pentru buget a Senatului. 

De asemenea, legea stipulează numirea membrilor Comitetului de reglementare al ANRE, cu nominalizarea funcţiilor, la propunerea comună a Comisiei pentru industrii a Camerei şi a Comisiei pentru transporturi şi energie a Senatului. 

Modificările la lege au fost propuse de mai mulţi parlamentari PSD şi unul de la ALDE, în contextul în care în 2014 a fost înfiinţată la Senat Comisia pentru transporturi şi energie, care a preluat domeniile transporturi şi energie de la Comisia economică, relatează Agerpres.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel