Lazzar VideoBlog. De ce trebuie să vedeți VIDEO despre gay-ul Andrei

Lazar Andrei este primul video blogger care a recunoscut că este gay. Speră ca în țara sa, România, să fie acceptat așa cum este. Într-un video pe care l-a realizat, a dat o lecție tuturor celor care îl jignesc pentru că are o altă orientare sexuală. Lazar Andrei a vorbit despre respect, libertate, înțelegere și iubire. 

Cred că toată lumea ar trebui să vadă mărturisirea sa pentru a vedea cum trăiește un gay în România. Lazar Andrei își dorește doar un lucru - să nu fie judecat. Și cred că merită măcar atât după multele umilințe prin care a trecut atât la școală, cât și în familia sa.

Până la 11 ani, nu știa că există cuvântul 'gay'. A scris, la un moment dat, pe Google: 'de ce mă comport ca o fată' și apoi a aflat de cuvântul 'gay'. Pe la 13 ani, Lazar Andrei a avut primul contact cu o fată. Când și-a făcut iubită, toată lumea se mira, dar a făcut acest lucru pentru că se săturase să fie privit diferit.

Ani de-a rândul, în școala generală, a fost hărțuit. Spera ca în liceu lucrurile să se schimbe. Doar că nu a fost așa, iar situația a devenit mult mai gravă. Nu mai putea să meargă la școală pentru că era urmărit de băieți mai mari decât el. Voiau să îi facă rău doar pentru că era gay. Atunci a realizat că lucrurile nu mai pot continua așa. A consultat psihologi, dar degeaba, că nu a putut fi ajutat. Apoi s-a adresat conducerii liceului și a spus că este hărțuit și că nu mai poate veni la școală din această cauză. Andrei a continuat să meargă la liceu, dar a fost bătut. S-a lăsat de școală. Practic, nu a terminat nici clasa a IX-a. A făcut doar două luni. Și asta doar pentru că îi plac băieții.

"Am niște părinți homofobi. Când i-am spus mamei mele că sunt gay, a avut o reacție destul de urâtă. S-a dezbrăcat de caracter, m-a bătut, m-a ras în cap. În 2017, până la urmă, a reușit să mă accepte așa cum sunt. De tata nu vreau să vorbesc. Nu are rost", a spus Lazar Andrei.

Filmulețul are 18 minute, dar cred că merită să-l vedeți. Va reuși să vă schimbe - măcar puțin - perspectiva asupra gay-lor care trăiesc în România.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel