Lavinia Șandru, atac DUR la CNA. "Cu ce sunt nocivă? Cer demisia Laurei Georgescu"

Captură Realitatea
Captură Realitatea

În urma amenzii pe care postul de televiziune Realitatea a primit-o de la CNA, Lavinia Șandru, moderatoarea emisiunii "Deschide Lumea", a mustrat în termeni duri acțiunea Laurei Georgescu, șefa CNA.

"Pornesc cu faptul că prietena mea, Laura Georgescu, pentru că nu pot să o numesc altfel, e prietena mea, știți, un om care vorbește așa sunt convinsă că are foarte mulți prieteni, prieteni adevărați", a început Lavinia Șandru la Realitatea.

"Domna Georgescu a considerat că ceea ce a făcut Realitatea TV în noaptea de 16 noiembrie, arătând cum stau românii la cozi, în diaspora, în frig, cu copii în brațe, obosiți, însetați și morți de foame reprezintă un lucru care trebuie sancționat. Nu avem voie să arătăm ceea ce faceți dumneavoastră, dragi români, nu avem voie lucrul acesta. Și, mai ales, nu avem voie să facem lucrul acesta în cazul în care doamna Laura Georgescu și noii colegi de la CNA sunt deranjați. De ce sunt deranjați? Nu știu! Rolul lor acolo ar fi trebuit să fie acela de a reglementa audiovizualul, nu de a sancționa pe cei care prezintă realitatea. Domna Georgescu consideră că suntem nocivi? Doamna Georgescu, cu ce sunt nocivă? Niciodată nu am vorbit așa cum vorbiți dumneavoastră. Niciodată pe mine nu m-ați auzit spunând că dacă trebuie șantajat cineva, îl șantajez, că spun că la adăpostul unei legi îmi fac treaba. M-ați auzit? Și nu cred că oamenii ăia care au fost gazați la Torino nu ar fi trebuit arătați. Sunt români ca și mine, ca și dumneavostră. Și au dreptul să fie apărați de instituțiile statului lor", a explicat Lavinia Șandru.

"Doamna Georgescu, ați spus că stați acolo doar dacă nu mă supărați. Chiar mă supărați că mai stați acolo, în fruntea CNA-ului.  Vă dau o foaie albă, de hârtie, frumoasă, dacă vreți vă mai dau o culoare, roz, albastru, cum vă place dumneavostră scrieți-vă demisia, vă rog eu frumos! Faceți-o pentru românii din România, dacă pentru cei din diapsora nu vă pasă!", a încheiat moderatoarea emisiunii "Deschide Lumea".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel