Lavinia Petre, prezentatoare PRO TV, va deveni mămică

O îndrăgită prezentatoare a știrilor PRO TV a dezvăluit, cu multe emoții, că va fi, pentru prima oară, mămică. 

Lavinia Petre, una dintre prezentatoarele Știrilor ProTV de dimineață, a împărtășit cea mai importantă știre din viața sa: va deveni mămică. 

Tânăra prezenatoare a mărturisit că are o sarcină ușoară, fără probleme și se bucură în sânul familiei sale. Fericirea este cu atât mai mare cu cât și sora sa este însărcinată. 

Lavinia Petre va aduce pe lume un băiețel, la începutul lunii noiembrie. 

"Mai mereu am fost înconjurată de copii. Și m-am surprins de atâtea ori uitându-mă zâmbind la copiii din preajma mea și topindu-mă după sinceritatea gesturilor lor, iar în ultimii ani visam cu ochii deschiși la momentul când voi deveni și eu mămică. Încercam să îmi imaginez care e sentimentul pe care îl ai când știi că porți în pantece o bucațică din tine, dar abia acum când mi se întâmplă și îmi simt bebelușul, realizez că nu se compara cu nimic din ce îmi imaginam că va fi sau voi simți. E ceva ce nu pot descrie în cuvinte, și știu că mamele înțeleg perfect ce vreau să spun. Acum, nu am mai încercat să mă gandesc cum va fi când se va și naste pentru că, la fel, gândurile de acum vor fi prea mici în comparatie cu cele din momentul în care îmi voi vedea bebelușul și îl voi strânge în brațe pentru prima oară.  Sunt norocoasa că în aceste luni de sarcină nu am avut probleme, iar iubitul meu este foarte atent și grijuliu cu mine. Mă simt iubită. Sunt fericita și îmi aștept cu nerăbdare băiețelul la începutul lui noiembrie. Iar fericirea mea e dublă. Sora mea, Mădălina, va fi și ea mămica unei fetite, iar cei doi bebeluși se vor naște cam în același timp", spune Lavinia Petre.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel