EXCLUSIV  Lavinia Coțofană, informație șocantă din instanță: Judecătoarea, speriată. Este șantaj clar!

Roxana Neagu / 22 mai 2018 / 18:33 Salveaza PDF Comentarii
Descriere foto:

Lavinia Coțofană, judecătoarea exclusă din magistratură pentru actul de avertizare publică cum a constatat Comisia din cadrul Senatului, face noi acuzații explozive. 

Lavinia Coțofană a fost dată afară din magistratură pentru avertizarea Parchetului și, după cum precizează, sesizările sale s-au dovedit a fi întemeiate. 

Lavinia Coțofană a spus, pentru DCNews, ce s-a întâmplat astăzi în procesul pe care i l-a intentat inspectorului judiciar. Aceasta a făcut o plângere și-n disciplinar, dar plângerea a fost clasată de Inspecția Judiciară pe motiv de prescriere. Prin urmare, s-a plâns instanței de judecată în urmă cu un an. Astăzi, a aflat ceva incredibil. 

Iată ce ne-a spus Lavinia Coțofană: 

”M-am adresat instanței în mai 2017, acum un an. Procesul este în curs de judecată, nu a fost soluționat până azi! Astăzi am avut termen de judecată și doamna judecător Șuțu Alina ne-a mărturisit o chestie șocantă de-a dreptul: inspectorul judiciar împotriva căruia am făcut plângere, deci al căruia dosar îl judeca doamna Șuțu Alina, s-a sesizat din oficiu cu privire la activitatea doamnei judecător. Este șantaj clar, presiune! Doamna Șuțu probabil că știa de vreun termen, două, dar n-a spus săraca nimic. Astăzi ne-a mărturisit că inspectorul judiciar (...) a clasat, ștergându-i orice abatere discriplinată doamnei Șuțu, adică obligând-o cu totul. Și dacă-i era repartizată lucrarea, trebuia să se abțină. E de necrezut! Doamna judecător va depune la dosar respectiva rezoluție, a vrut să amâne cauza până-n 18 septembrie, probabil fiind speriată, ne-am opus, și, ca urmare, a amânat pronunțarea cu două săptămâni, deși nu i-a cerut nimeni s-o facă. E speriată moartă! Deci, e șantaj! După ce primesc rezoluția, îi fac o nouă plângere nu doar disciplinară, ci și penală, consider că dl inspector (...) a comis o nouă abatere disciplinară și inclusiv infracțiuni: influențarea justiției și șantaj la adresa doamnei judecător”. 

[citeste si]Te-ar putea interesa
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2018 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.22