EXCLUSIV  Lavinia Coțofană, informație șocantă din instanță: Judecătoarea, speriată. Este șantaj clar!

Lavinia Coțofană, judecătoarea exclusă din magistratură pentru actul de avertizare publică cum a constatat Comisia din cadrul Senatului, face noi acuzații explozive. 

Lavinia Coțofană a fost dată afară din magistratură pentru avertizarea Parchetului și, după cum precizează, sesizările sale s-au dovedit a fi întemeiate. 

Lavinia Coțofană a spus, pentru DCNews, ce s-a întâmplat astăzi în procesul pe care i l-a intentat inspectorului judiciar. Aceasta a făcut o plângere și-n disciplinar, dar plângerea a fost clasată de Inspecția Judiciară pe motiv de prescriere. Prin urmare, s-a plâns instanței de judecată în urmă cu un an. Astăzi, a aflat ceva incredibil. 

Iată ce ne-a spus Lavinia Coțofană: 

”M-am adresat instanței în mai 2017, acum un an. Procesul este în curs de judecată, nu a fost soluționat până azi! Astăzi am avut termen de judecată și doamna judecător Șuțu Alina ne-a mărturisit o chestie șocantă de-a dreptul: inspectorul judiciar împotriva căruia am făcut plângere, deci al căruia dosar îl judeca doamna Șuțu Alina, s-a sesizat din oficiu cu privire la activitatea doamnei judecător. Este șantaj clar, presiune! Doamna Șuțu probabil că știa de vreun termen, două, dar n-a spus săraca nimic. Astăzi ne-a mărturisit că inspectorul judiciar (...) a clasat, ștergându-i orice abatere discriplinată doamnei Șuțu, adică obligând-o cu totul. Și dacă-i era repartizată lucrarea, trebuia să se abțină. E de necrezut! Doamna judecător va depune la dosar respectiva rezoluție, a vrut să amâne cauza până-n 18 septembrie, probabil fiind speriată, ne-am opus, și, ca urmare, a amânat pronunțarea cu două săptămâni, deși nu i-a cerut nimeni s-o facă. E speriată moartă! Deci, e șantaj! După ce primesc rezoluția, îi fac o nouă plângere nu doar disciplinară, ci și penală, consider că dl inspector (...) a comis o nouă abatere disciplinară și inclusiv infracțiuni: influențarea justiției și șantaj la adresa doamnei judecător”. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel