Urmărește emisiunea live


Laura Georgescu: Îmi voi continua activitatea ca președinte la CNA

Laura Georgescu, preşedintele CNA, a declarat, joi, că îşi va continua activitatea ca şi până acum la conducerea instituției, precizând că decizia luată de şase membri ai Consiliului, care i-au retras sprijinul la şefia instituţiei, este ilegală.

Într-o intervenție în cadul emisiunii "România acum", difuzată la B1 TV, Laura Georgescu a declarat că nu există instituția revocării în Legea audiovizualului.

De asemenea, spune că nu a fost anunțată de susținerea acestei ședințe la care au participat șase membri CNA, cu 24 de ore, așa cum prevăd procedurile CNA-ului.

"Eu eram la birou și am aflat că s-a evacuat sala și că presa a fost dată afară. Alegerea președintelui se face în ședință nepublică. Președintele de ședință, Radu Cristea, a anunțat că au fost șase voturi de revocare a mea. În decembrie 2012, domnul Cristea nu exista în Consiliu", a declarat Laura Georgescu.

"E puțin posibil să găsim coerență în acest demers", a mai adăugat aceasta.

Acest demers vine după două amânări de ședință, marti 17 și joi, 12, anulate tot de membrul CNA, Radu Călin Cristea, din motive obiective de sănătate, a mai completat șefa CNA.

Laura Georgescu, preşedintele Consiliului Naţional al Audiovizualului, a declarat, joi, că îşi va desfășura activitatea la conducerea instituției. Aceasta a mai subliniat faptul că decizia luată de şase membri ai Consiliului, care i-au retras sprijinul la şefia CNA, este ilegală și vine "doar ca o măsură de pedepsire", scrie B1.

VEZI ȘI: CNA: Prima TV, Antena 1 și Kanal D, amendate pentru depășiri de publicitate

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel