Laura Georgescu, despre protestul organizat de Valentin Jucan la CNA, pentru demisia președintelui CNA

Președintele CNA, Laura Georgescu, a vorbit miercuri despre protestul inițiat de Valentin Jucan, membru al CNA, prin care acesta îi solicită demisia.

Laura Georgescu a calificat inițiativa colegului din CNA drept "un exercițiu democratic, la care are dreptul orice cetățean, cu atât mai mult un om care la Revoluția din 1989 avea 7 ani și a ratat momentul".

Laura Georgescu a menționat că de acest "tratament" a beneficiat din februarie 2013.

"Deci, de-atunci a început. În fiecare lună - o contestare, o plângere penală, un protest, o hârtie. Cred că e stilul dânsului de a-și face simțită prezența", a declarat președintele CNA, potrivit Agerpres.

Ea a menționat că afirmații de genul "CNA favorizează anumite posturi de televiziune" nu vor dispărea niciodată din limbajul colegului său.

"E singurul lucru pe care-l poate susține. E suficient să intrați pe site-ul instituției să vă uitați exact cum s-au votat sancțiunile și o să aflați că adevărul stă exact invers. Lucrurile astea nu sunt însă la ce spune Georgescu sau la ce spune un alt membru CNA. Ele sunt transparente pe site-ul instituției", a continuat șefa Consiliului Național al Audiovizualului.

Aproximativ 30 de persoane au participat miercuri la un protest în fața CNA, pentru a-l susține în demersul său pe Valentin Jucan, care solicită demisia președintelui instituției, Laura Georgescu.

Vezi și: Inedit: Membri CNA organizează un protest împotriva Laurei Georgescu, în fața instituției

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel