Larry Nassar, antrenorul abuzator al sportivelor, BĂTUT la proces de tatăl unei fete

Sursa: Agerpres
Sursa: Agerpres

Fostul medic al echipei de gimnastică a SUA, Larry Nassar, judecat pentru abuzuri sexuale repetate asupra unor sportive, a fost atacat, chiar în sala de judecată unde are loc procesul, de tatăl a două fete, foste componente ale lotului care au fost agresate. 

Prezent la un nou termen al procesului, Randall Margraves a solicitat judecătorului de şedinţă, potrivit BBC, să-i permită să petreacă cinci minute într-o cameră încuiată cu Larry Nassar pe care l-a catalogat drept un demon. 

Deoarece preşedinta completului i-a refuzat cererea, acesta a insistat şi a cerut să i se acorde măcar un singur minut, fiind din nou refuzat. 

Vizibil afectat, Randall Margraves s-a repezit către locul unde se afla deţinutul Nassar, îmbrăcat într-o uniformă portocalie de condamnat, fiind cu greu oprit de cei doi poliţişti care-l flancau pe fostul medic, care l-au pus la pământ şi l-au încătuşat, evacuându-l din sală. 

Îl vreau pe acest nemernic! Ce se întâmplă cu voi, oameni buni?, a strigat el către oamenii legii care-l scoteau din sală. 

Madison şi Lauren Margraves depuseseră mărturie în procesul lui Nassar. 

Istoric de necrezut al abuzurilor

Fostul medic al lotului de gimnastică al Statelor Unite a agresat sexual cel puţin 265 de femei timp de 20 de ani, conform unui tribunal din Michigan, care îl judecă pe protagonistul celui mai mare scandal sexual din istoria sportului din Statele Unite şi care a primit deja o pedeapsă cu închisoarea pe viaţă. 

Conform acuzării, cel puţin 65 de victime presupuse au cerut să depună mărturie în faţa tribunalului din Charlotte, în a treia fază a procesului fostului medic, deja condamnat la 175 de ani de închisoare. 

El a pledat vinovat pentru trei capete de acuzare pentru abuz sexual sub acoperirea actelor medicale la centrul de antrenament Twistars şi riscă între 40 şi 125 de ani de închisoare suplimentari, relatează Agerpres.

[citese si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel