Larisa Iordache, victima JIGNIRILOR. A RĂBUFNIT. "Acest mesaj este pentru voi"

Larisa Iordache a răbufnit pe rețelele de socializare în urma jignirilor primite după ce a dat costumul de gimnastă pe cel de polițist. 

Larisa Iordache, gimnasta în vârstă de 23 de ani, legitimată la clubul Dinamo, aflat în subordinea MAI, a lăsat deoparte costumul de gimnastică și a îmbrăcat uniforma de poliție.

Poliția se confruntă cu o lipsă de personal în această perioadă, iar sportivii de la Dinamo se implică și ei cum pot în rezolvarea acestei crize.

Gimnasta a fost victima unor comentarii vulgare și jignitoare pe rețelele sociale, dar aceasta nu a lăsat lucrurile așa și a reacționat rapid printr-un mesaj pentru cei care nu au înțeles mesajul ei inițial.

Reacția Larisei Iordache

„Vă rog din suflet citiți mesajul din descriere pozei cu atenție și nu mai jigniți! Este urât să jigniți și să faceți un om în toate felurile și voi să stați în casă sau să vă plimbați pe stradă fără să vă pese de cei din jurul vostru! Este ușor să criticați o personă, dar să spui o vorbă bună mai greu.

Comentariile nu sunt obligatorii dacă sunt într-un mod negativ. Nu trebuie să facem un număr de comentarii și să vă vărsați supărarea pe pagina mea sau la pozele pe care le postez. Acest mesaj este pentru personele ce scriu comentarii urâte, fără să realizeze că jignesc în ceea ce scriu", a scris Larisa Iordache, pe pagina ei de Facebook.

Ce a spus gimnasta despre prima zi în prima linie

"Azi, în prima zi, la 6 m-am trezit şi la 7 am plecat de acasă, a fost destul de obositor, am stat în soare toată ziua. Dar sunt şocată de faptul că unii oameni nu înţeleg cât de gravă este situaţia. Eu îi rog să respecte regulile şi să aibă grijă de sănătatea lor şi a celor dragi lor.

Am fost instruită de dimineaţă când am ajuns la secţie. Ne-au spus ceea ce trebuie să facem şi cum. Ulterior, când am ajuns pe teren şi să facem intervenţia cu publicul, ni s-a explicat. Omul cu care am fost eu mi-a explicat, acum voi vedea şi mâine şi zilele următoare", a spus Larisa Iordache, pentru Agerpres.

Va rog din suflet cititi mesajul din descriere pozei cu atentie si nu mai jigniti! ???? este urat sa jigniti si sa faceti...

Publicată de Larisa Iordache pe Joi, 9 aprilie 2020

Am schimbat costumul de gimnastica in uniforma de politie pentru o perioada, din cauza lipsei de personal. Trebuie sa...

Publicată de Larisa Iordache pe Joi, 9 aprilie 2020

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel