Kovesi, revocată. Voropchievici, analiza astrelor: Abia acum vin schimbările

Laura Codruța Kovesi FOTO AGERPRES
Laura Codruța Kovesi FOTO AGERPRES

Numerologul Mihai Voropchievici a comentat revocarea Laurei Codruța Kovesi de la DNA și a analizat semnul zodiacal al acesteia - Taur.

Numerologul Mihai Voropchievici a dat un sfat nativilor din zodia Taur. „Aveți grijă să faceți ceea ce n-ați făcut până acum”. El a precizat că nativii din zodia Taur trebuie să își consolideze poziția în familie, societate și serviciu, domenii care ”scărțâie” pentru fosta șefă a DNA, este de părere numerologul.

Mihai Voropchievici a continuat, analizând runa fostei șefe DNA, precizând că: „Abia acum vin schimbările. Dar vor fi schimbări care trebuie să meargă spre bine”.  

„Runele nu mint. Pentru a face un studiu trebuie să analizezi datele Laurei Codruța Kovesi și primești indicații mult mai clare. E în căutarea unui nou job. Ofertele trebuie să vină. E la început. Să nu ne grăbim”, a mai precizat Voropchievici.

Amintim că Preşedintele Klaus Iohannis a semnat, luni, decretul de revocare a Laurei Codruţa Kovesi din funcţia de procuror-şef al DNA.

"În executarea deciziei Curţii Constituţionale nr. 358/2018, preşedintele României, domnul Klaus Iohannis, a semnat, astăzi, decretul de revocare a doamnei Laura Codruţa Kovesi din funcţia de procuror-şef al Direcţiei Naţionale Anticorupţie", a anunţat purtătorul de cuvânt al şefului statului, Mădălina Dobrovolschi.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel