KOSEM marți, 26 septembrie. Nou episod: Ce planuri are Sultana KOSEM

Scutaru Cristina / 26 sep 2017 / 11:58 Salveaza PDF Comentarii
Descriere foto:

KOSEM marți, 26 septembrie. Marți, 26 septembrie, puteți urmări, la Kanal D, începând cu ora 20:00, un nou episod din KOSEM. Astăzi veți vedea că Sultana este mai hotărâtă ca niciodată să nu împartă puterea cu nimeni! Tot marți, 26 septembrie, veți afla ce planuri noi are KOSEM.

KOSEM marți, 26 septembrie. Sultana este extrem de supărată că fiul ei, Sultanul Murat, nu o mai lasă să conducă Imperiul. KOSEM se simte nedreptățită după această decizie. Această hotărâre le-a stricat planurile și Cavalerilor Templieri, dușmani ai Imperiului Otoman, iar aceștia nu vor să lase lucrurile așa.

KOSEM marți, 26 septembrie. Dușmanii Imperiului Otoman speră că Sultana KOSEM nu va dori să împartă puterea cu nimeni. Ei își doresc doar un lucru: ca între KOSEM și fiului ei să înceapă o adevărată luptă pentru putere.

[citeste si]

KOSEM marți, 26 septembrie. Kosem își exprimă îngrijorarea deoarece Prințesa Faria a cerut ajutorul Sultanului Murat și crede că ea are un scop ascuns care ar distruge Dinastia. După ce a aflat de la Faria anumite secrete care pot scoate Imperiul Otoman din anumite probleme grave, Murat decide să îi ofere sprijinul.

KOSEM marți, 26 septembrie. Nu uitați! Vedeți mai multe marți seară, 26 septembrie, începând cu ora 20:00, la Kanal D.


Te-ar putea interesa
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.26