Kosem, la Kanal D. 7,5 milioane de euro pentru pregătirea serialului și realizarea primului episod

Astăzi, de la ora 20:00, la Kanal D, a fost difuzată premiera serialului „Kosem", realizat de aceeași casă de producție care a oferit publicului din lumea întreagă „Suleyman Magnificul". Șapte milioane și jumătate de euro au costat pregătirea serialului și realizarea primului episod.

Atmosfera secolului al XVII-lea otoman a fost recreeată cu minuțiozitate prin decoruri fabuloase, costume și bijuterii creeate special pentru această producție a căror costuri pentru un singur episod poate rivaliza cu mari producții Hollywoodiene. Costurile pentru tot ce înseamnă costume, bijuterii, decoruri și realizarea primului episod au însumat șapte milioane și jumătate de Euro.

Pentru filmări a fost creeat un întreg oraș cu străzi, palate, interioare specifice perioadei, haremuri, pe o suprafață de patru hectare (40.000 de metri pătrați).

Peste 350 de oameni au fost mobilizați pentru ridicarea decorurilor. Deși s-au construit aceste decoruri, parte din filmări au avut loc și în afara lor, în palate din Turcia.

[citeste si]

Serialul spune povestea uneia dintre cele mai puternice figuri feminine din istoria Imperiului Otoman. O adolescenta rapita din paradisul familiei, dintr-o insula greceasca, ajunge sclava la curtea lui Ahmed I. Este aceeasi femeie care il va cuceri pe Sultan si va prelua fraiele unui intreg Imperiu. Cea care o interpreteaza pe tanara Kosem este o actrita pe jumatate romanca, pe jumatate grecoaica, Anastasia Tsilimpiou, care a invatat limba turca pentru a se descurca impecabil in acest rol.

Producția va fi difuzată de luni până joi, de la ora 20:00.

De săptămâna aceasta, „Furtuna pe Bosfor" se va difuza în fiecare vineri, de la ora 20:00.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel