Kim Jong-un - Ri Sol-ju, soție. Cine e femeia din spatele dictatorului

Ri Sol-ju, soția lui Kim Jong-un, este o persoană foarte discretă. Soția liderului nord coreean este o apariție rară în presă.

Potrivit rapoartelor sud-coreene, Ri Sol-ju are 28 de ani şi 3 copii împreună cu unul dintre cei mai controversaţi lideri ai lumii. S-a aflat că este soţia lui Kim în iulie 2012, când a fost prezentată oficial în timpul deschiderii unui parc de distracţii din Phenian.

Nu se ştie cu exactitate când Kim şi Ri s-au căsătorit; unii spun că nunta fi avut loc în 2009, iar alţii că s-au întâlnit în 2010, la un concert de muzică clasică.

Şi mai puţine se ştiu despre viaţa lui Ri înainte de a se căsători cu Kim. Conform rapoartelor menţionate, ea a studiat muzica în China şi a vizitat Coreea de Sud în 2005, într-o echipă de majorete a Coreei de Nord. Pe de altă parte, Ri este pasionată de moda occidentală şi are gusturi scumpe. A fost criticată deseori că poartă genţi Dior şi Chanel în timp ce mulţi civili nord-coreeni se luptă cu sărăcia şi foametea, informează businessmagazin.ro

Se spune că Ri a născut al treilea copil în februarie, după ce a dispărut din viaţa publică timp de câteva luni. În acest context, s-a speculat că liderul nord coreean şi-a dorit ca un băiat care să-i moştenească funcţia.

E important de menţionat că aura de mister din jurul lui Ri nu e ceva neobişnuit pentru nord-coreeni, în contextul în care tatăl lui Kim, Kim Jong-il, nu şi-a prezentat niciodată soţia în public.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel