Kelemen Hunor, despre prelungirea stării de alertă. MUTAREA UDMR

Kelemen Hunor (UDMR) a vorbit despre prelungirea stării de alertă.

Kelemen Hunor a declarat, marți, că Guvernul lasă impresia că dorește prelungirea stării de alertă doar pentru a guverna singur, pentru a lua decizii fără niciun control al Parlamentului.

„Nu am văzut argumente pentru prelungirea stării de urgență, dincolo de o chestiune politică. (...) Nu este convingător ceea ce am auzit. Noi nu știm care sunt argumentele Guvernului, dacă vrei susținere trebuie să discuți. Altfel, doar așa pentru ochi frumoși și inițiative necunoscute, nu ai cum să dai un vot pentru Guvern. Văd că Guvernul mai mult doarme decât muncește”, a spus, pentru Mediafax, marți, Kelemen Hunor.

Acesta consideră că oamenii sunt supărați, epuizați, nervoși și așteaptă mult mai mult de la Guvern.

„Trebuie să păstrăm prudența, să ținem cont de faptul că nu a trecut epidemia, că mai există virusul, dar Guvernul ar trebui să se concentreze asupra focarelor izolate și nu să trateze toată țara la fel. Vorbim de economie, de locuri de muncă, ar trebui să facem un pas înainte și fără stare de alertă”, a mai spus Kelemen Hunor.

UDMR urmează să stabilească la începutul săptămânii viitoare, într-o ședință a grupurilor parlamentare comune ale Uniunii, dacă va vota sau nu prelungirea stării de alertă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel