Kate Middleton, mamă pentru a PATRA oară. Reguli STRICTE pentru cei trei copii: NU au VOIE!

Foto: Instagram / kensingtonroyal
Foto: Instagram / kensingtonroyal

Kate Middleton se pregătește să devină mamă pentru a patra oară. Ce reguli stricte trebuie să respecte cei trei copii ai cuplului.

Kate Middleton și Prințul William sunt unul dintre cele mai apreciate cupluri. De curând, ducesa a declarat că vrea să devină mamă din nou, pentru că a plănuit încă de la început să aibă patru copii. 

Chiar dacă în acest moment nu este gravidă, pentru că a venit pandemia și nu se știa ce se întâmplă și cât va ține, Kate Middleton nu a renunțat nicio secundă la dorința ei. 

"Kate a plănuit mereu să aibă patru copii. A pus această idee pe pauză când pandemia a lovit, dar există lumină la capătul tunelului, acum că vaccinul a apărut și Prințesa Charlotte și Prințul Louis vor merge la școală din aprilie.

A durat ceva până când Kate l-a convins pe William. El a spus că trei copii ajung. Gândul de a avea patru micuți l-a făcut să se simtă copleșit. Dar dorința lui Kate de a mai avea un bebeluș l-a inspirat, iar, la finalul zilei, el apreciază siguranța familiei pe care el nu a avut-o când era mic. De ce să nu o mărească? După ce s-a gândit mult la acest aspect, acum este de acord și este entuziasmat cu privire la viitor", a declarat o persoană apropiată cuplului regal, scrie ciao.ro

Reguli stricte pentru cei trei copii: George, Charlotte și Louis

Potrivit The Mirror, cei trei prinți trebuie să respecte un set de reguli stricte potrivit cărora: nu au voie să țipe, să strige sau să se uite la televizor înainte de cină.

Se spune că Prințul William și Kate Middleton insistă ca cei mici, Charlotte, Louis și George, să nu adoarmă triști sau supărați.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel