Justin Bieber a intrat în industria canabisului. Parteneriat denumit după o celebră piesă a artistului

Sursă foto: Facebook Justin Bieber
Sursă foto: Facebook Justin Bieber

Justin Bieber a intrat în industria canabisului, lansând pachete numite Peaches, după recenta sa piesă de succes.

Justin Bieber, în vârstă de 27 de ani, a anunțat luni un parteneriat cu compania de canabis din Los Angeles, Palms, pentru a produce pachetele cu șapte articole care vor fi inițial vândute doar în California, unde consumul recreativ de marijuana este legal pentru persoanele cu vârsta peste 21 de ani.

Cântărețul canadian a spus că dorește să lanseze propria sa gamă de produse de canabis pentru a ajuta la eliminarea stigmatului asociat drogului și a sperat că utilizarea acestuia ar putea ajuta tinerii cu probleme de sănătate mintală.

„Sunt un fan al Palms, deoarece fac canabisul accesibil și ajută la destigmatizarea acestuia, în special pentru mulți oameni care consideră că este de ajutor pentru sănătatea lor mintală”, a spus Bieber într-un comunicat. „Am vrut să mă asigur că fac un parteneriat autentic, iar Peaches a părut un început bun.”

Produsul poartă numele după hitul, Peaches, din martie 2021 al lui Bieber. Versurile cântecului încep: „Îmi iau piersicile din Georgia, îmi iau iarba din California”.

Ce presupune parteneriatul

Nici Bieber, nici Palms nu au comentat condițiile financiare ale parteneriatului. Cu toate acestea, Bieber a declarat pentru Vogue că o parte din profituri vor fi folosite pentru a sprijini Veterans Walk and Talk, o organizație caritabilă care folosește canabis și psihedelici ca parte a terapiei sale pentru a sprijini oamenii, și proiectul Last Prisoner, care face campanii pentru oprirea criminalității și reforma justiției în ceea ce privește consumul de droguri.

„Oamenii au încercat să mă facă să mă simt prost, din cauza drogurilor”, a spus Bieber pentru Vogue. „Dar acum am găsit un loc în viața mea pentru aceste produse care au fost benefice în experiența mea umană.”

Noah Annes, cofondator al Palms, a declarat: „Vulnerabilitatea și deschiderea lui Justin cu privire la luptele sale privitoare la sănătatea mintală ne-au impresionat peste măsură și am știut imediat că vom dori ca el să fie la conducerea primei noastre colaborări. Cu ajutorul lui Justin, care promovează aceste subiecte importante, sperăm să îi inspirăm pe alții să vorbească mai liber atât despre sănătatea mintală, cât și despre consumul de canabis ".

Mai multe vedete s-au asociat cu consumul legal de canabis

Justin Bieber se solidarizează astfel cu o serie de alte celebrități în parteneriate cu noua industrie legală a canabisului. Legenda muzicii country Willie Nelson a lansat o gamă largă de produse de canabis sub marca sa Willie’s Reserve. Rapperul Jay-Z este directorul Parent Company din California, iar bucătarul și antreprenorul celebru Martha Stewart a lansat o gamă de produse bogate în canabidiol în parteneriat cu Canopy Growth Corp.

Utilizarea recreativă a canabisului este legală în aproximativ o treime din statele SUA.

Colegiul Regal de Psihiatri a declarat că cercetările arată că persoanele care sunt deja expuse riscului de a dezvolta probleme de sănătate mintală sunt mai susceptibile să înceapă să prezinte simptome ale unor astfel de afecțiuni dacă consumă canabis în mod regulat. De exemplu, dacă cineva are antecedente familiale de depresie sau schizofrenie, are un risc mai mare de a dezvolta aceste boli dacă consumă canabis, scrie TheGuardian.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel