Jurnalistă Ziare.com, dezbatere Iohannis: Am fost invitată. Nu m-aș fi dus oricum

Klaus Iohannis
Klaus Iohannis

O jurnalistă de la Ziare.com a zis că a fost invitată la dezbaterea cu Klaus Iohannis.

”Pentru ca a fost pomenit numele meu (nu stiu ce unde a venit acea lista, nu cred ca era cazul, nu m-a intrebat nimeni nimic). E corect ca am fost invitata la dezbaterea cu presedintele Klaus Iohannis. Sunt la Bruxelles, asta am si spus in refuz, nu as fi putut sa merg, dar si daca as fi fost la Bucuresti, nu m-as fi dus daca era doar pentru a asista din sala. Dar sper sa decoleze avionul maine seara cu intarziere, sa pot urmari toata dezbaterea.


Ma intereseaza ce se va vorbi acolo, dar nu as fi avut ce sa caut in asistenta. Ca diferenta, de cate ori am fost la Comisie sau la Parlamentul European, chiar daca erau intalniri off sau background information, am fost tratata ca jurnalist, al carui instrument e si intrebarea”, a scris Magda Grădinaru, jurnalistă Ziare.com, pe Facebook.

Școala Națională de Studii Politice și Administrative (SNSPA) a anunțat că va găzdui dezbaterea de marți a președintelui Klaus Iohannis cu politologii și formatorii de opinie, care va avea loc în Aula Bibliotecii Centrale Universitare „Carol I", potrivit unui comunicat de presă.


„Școala Națională de Studii Politice și Administrative (SNSPA) și-a manifestat deschiderea de a asigura un spațiu neutru de desfășurare a unei dezbateri, în contextul apropierii celui de-al doilea tur al alegerilor prezidențiale din România, pentru buna informare a opiniei publice și pentru cultura democratică a societății românești. Având în vedere anunțul public al candidatului PNL de a organiza o dezbatere cu formatori de opinie, reprezentanți ai mass-media și politologi și în urma dialogului cu echipa de campanie a candidatului Klaus Iohannis, propunerea SNSPA a fost agreată", au transmis reprezentanții SNSPA, într-un comunicat de presă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel