Jurnalista Simona Tache a fost dată în judecată de ziarul Bursa

Simona Tache a fost dată în judecată de compania care editează ziarul Bursa după ce aceasta a publicat într-o postare pe blog câteva fotografii ale unor calendare apărute la publicația economică. 

Simona Tache a publicat în luna februarie pe blogul său, simonatache.ro, o postare ironică legată de calendarele lansate anual de ziarul Bursa, în care apar tinere îmbrăcate sumar, cu titlul: Calendarul Bursa din toate timpurile, pentru că trebuie să râdeți și voi, scrie Pagina de Media.

Fotografiile sunt făcute chiar de către proprietarul ziarului Bursa, Florian Goldstein – Make.

Jurnalista a primit chiar la vremea respectivă și o notificare din partea societății Media Ring, prin care i se cerea să scoată respectivele fotografii de pe blog pentru că încălca legea drepturilor de autor.

„Este de-a dreptul paradoxal faptul că o publicație face presiuni asupra unui jurnalist și blogger, încercând să-l împiedice să-și spună părerea despre un produs al ei. Un patron de presă hărțuiește prin terți și prin intermediul avocaților un jurnalist și blogger care nu a făcut decât să atragă atenția, printr-o satiră, asupra contrastului dintre seriozitatea prezumată a revistei Bursa și penibilul la care sunt expuse angajatele acesteia, fotografiate "sexy", în niște ipostaze mai mult decât hilare, timp de 14 ani.", a scris Simona Tache la vremea respectivă pe blogul ei.

 

Vă povesteam, prin februarie, că mă amenință cu procesul revista Bursa, pentru că am făcut mișto de calendarele ei piț...

Posted by Simona Tache on Thursday, May 14, 2015

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel