Jurnalistă: Ce dacă mă suna noaptea să mă întrebe dacă vreau sa fiu gagica lui?

Foto: captură din clipul postat de jurnalista Marga Nițu
Foto: captură din clipul postat de jurnalista Marga Nițu

Jurnalista Marga Nițu a povestit cum era pe vremea când lucra la OTV.

Ziarista și-a amintit de nopțile când Dan Diaconescu o suna noaptea să o întrebe dacă vreau să fie "gagica lui".

"Si ce daca..OTV? Astazi, la un deceniu distanta, televizoarele sunt sufocate de senzational, cutremurator, crucial, socant... Niște otveuri in varianta proasta. Bravos, OTV si DD!

Si ce daca... ne tinea Voiculeasca insirati pe hol pana in miez de noapte, ca pe sclavi :)) sa ne dea banii, si cand intram in birou ne zicea fiecaruia "sa stii ca tie iti dau mai mult". A doua zi mirosea numai a KFC in redactie.

Si ce daca lumea nu stie ca primul studio mobil l-am facut eu cu baietii de la Digital Sky si Mihnea din Parlament? In perioada in care se pregatea doborarea lui Nastase, Camera Deputatilor devenise casa noastra. Dadeam live cu orele. La un moment dat, am alaturat doua fotolii si primul invitat a fost Lucian Bolcas.

Si ce daca Cerberul de la usa lui Diaconescu a inventat ca eu as fi protejata lui Maximus (pentru cunoscatori)? M-am infundat de plans, dar am inteles ca gura lumii e spurcata.

Si ce daca Vosganian m-a facut nesimtita pentru ca l-am intrebat daca a primit bani de la SOV? M-am simtit umilita, dar am invatat sa-mi adaptez comportamentul si trairile fiecarui om si fiecarei conjuncturi in parte. Si ce daca Luis Lazarus Live nu ma saluta?! Era doar invidios ca invitatii lui ma sunau pe mine sa anunțe ca nu mai vin la emisiunea lui. Hahaha

Multumesc OTV ca ai existat!

Si ce daca Diaconescu ma suna cu obstinatie in creierii noptii sa ma intrebe daca vreau sa fiu gagica lui? Mi-au iesit bube pe fata si, pana la urma, am plecat. Cu mintea de acum, probabil i-as fi tras un slifoi intre ochii lui de caracalean. Dar acum imi spune noul Eu, "hei, si ce daca?! Toate te-au prefacut intr-un Tu minunat"", a scris jurnalista.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel