Jurnalistă Antena 3, reacție în scandalul Tunegaru - PAH: ”Așa trebuie să fie”

Jurnalista Maria Coman a avut o reacție în scandalul dintre profesoara Cristina Tunegaru și jurnalustul Patrick de Hillerin.

”De cand a aparut doamna Cristina Tunegaru pe firmament- va amintiti, cand a mintit mult cu titularizarea, etc- am zis ca ceva e gresit in poveste. Lumea o lauda, aplauda, sustinea. Ca asa trebuie sa fie. N am urmarit o cu atentie, ca nu ma preocupa. Faima i a crescut, ca asa e epoca noastra, a impostorilor.

Prin toamna a zis ca a facut un manual de nu stiu ce online. Iar aplauze, iar share uri nenumarate. Acum vine si ne zice ca sa scoatem Baltagul din programa scolara, ca e nasol si invata fetele ca e bine sa fie batute. Desigur, in limita asta practic si Mary Poppins ar trebui interzisa, ca si ea se mai rastea la copii. Am ramane, poate, cu povestioarele pentru copiii de 2 ani. S a suparat, ea sau cohorta de fani, si l a raportat pe P.A. de Hillerin. Ca na, cine nu e cu noi, e impotriva noastra. Si a progresului. Si a reformei.

Ma rog, ce voiam eu sa spun e bravo, Maria si bravo tuturor celor care nu se lasa asa usor pacaliti de o forma fara fond. Si de exaltarile pe care le provoaca online ul. Stiti, uneori e bine sa luam cu un pic de circumspectie tot avantul asta spre nimic si toti eroii zilei”, a transmis Maria Coman pe pagina personală de Facebook.

Profesoara Cristina Tunegaru a propus scoatere Baltagului din programa școlară pe motiv că promovează violența domestică. După ce jurnalistul Patrick de Hillerin a ciriticat-o dur pe pagina sa personală de Facebook, acesta a fost raportat de un număr mare de fani ai Cristinei Tunegaru. Rețeanu de socializare a decis blocarea pentru 30 de zile a contului jurnalistului.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel