Jurnalistă Antena 3, JIGNITĂ CRUNT, după ce apărat un ministru

Antena 3
Antena 3

Jurnalista Laura Nureldin i-a făcut ”mitocanii mitocanilor” pe cei care au criticat-o pe Ana Birchall, ministru interimar de Justiției, pentru viața sa intimă. 

”Bă, mitocanii mitocanilor. Nu v-ați plictisit, bă, de glumele cu Birchall? Nu v-ați plictisit de voi? Nu ziceați, bă, că vreți să fiți europeni, progresiști, moderni? În condițiile astea, tot ce-i puteți reproșa unei femei aflată într-o funcție publică e legat de viața ei sexuală, neam de sfinți ce sunteți? Ziceți nasoale de studii, ziceți nasoale de experiența profesională, dacă aveți ce. Dacă nu, tăceți dracului din gură, ipocriților. Bă, sunteți niște domni” a scris jurnalista de la Antena 3 pe Facebook. 

Ulterior, Laura Nureldin a scris că nu sare în apărarea Anei Birchall, ci ”mă deranjează mitocănia, indiferent împotriva cui este ea îndreptată. Și da, mi se pare incredibil că în 2017 încă aplicăm dubla măsură femeilor și bărbaților în ceea ce privește moralitatea. Atât. Over and out.”

[citeste si]

Ce a urmat? Au urmat mesaje cu multe critici și jigniri, pe care a ales să le publice pe Facebook și a explicat și de ce: ”Hai să vă explice fata ceva: când primiți mesaje care conțin jigniri și/sau amenințări, ăla se numește bullying. Ce puteți face? În funcție de gravitatea mesajului, puteți reclama doar la facebook, sau puteți merge mai departe - poliție etc. Ce NU TREBUIE SĂ FACEȚI? Să tăceți. Un bully din asta se hrănește. Din faptul că „victima” se va jena sau se va teme să-l demaște. Nu-i hrăniți. Demascați-i. Faceți public ce vi se întâmplă. Și nu lăsați pe nimeni să vă spună că greșiți.”

Iată ce mesaje a publicat: 

(w670)

(w670)(w670)(w670)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel