Jurnalista Andreea Sava, atac dur la Tudor Chirilă: Cineva sa-i ducă medicamentele

Jurnalista Antena 3, Andreea Sava, l-a atacat dur pe Tudor Chirilă.

După Oana Stancu, Mircea Badea și Mihai Morar, Andreea Sava îl atacă și ea pe Tudor Chirilă.

"Cineva sa-i ducă medicamentele lui Tudor Chirilă. Si altcineva sa-i spună ca, tot scriind pe facebook, a uitat sa mai iasă in strada pana la schimbarea totala a clasei politice. Amintindu-mi de protestele din 2012, o luna întreaga pe un frig crâncen, m-am lămurit si cu avantul revoluționar al generației Facebook. Apropo, ce a zis Tudor Chirilă cand maestrul Ion Lucian era in lacrimi fiindca guvernul Boc ii tăia din bani punându-l sa aleagă intre pensie si salariu? Din câte-mi amintesc, meseria domnului Chirilă este cea de actor. Cre' ca l-a prins in perioada fără chef sau ceva. Sau nu mergea sa se bage pentru babalâci fiindca n-ar fi fost de dreapta?

LATER EDIT: Comentariul unei doamne m-a făcut sa mai pun o întrebare. Ce a zis sau făcut Tudor Chirilă dupa incendiul de la maternitatea Giulești? Sau acolo n-a fost grav fiindca arsii erau mai mici? Sub 1 kg nu se pun? Sau guvernul nu raspunde si de maternități, doar de cluburi? Nu știu. Întreb si eu", a scris Andrea Sava pe Facebook.

Tudor Chirilă: Bănicioiu a dat ordin spitalelor să afirme că se descurcă cu răniții de la Colectiv

Tudor Chirilă și-a atras mai multe critici după ce a scris că: "Este mai mult decât evident că Bănicioiu a dat ordin spitalelor să afirme că se descurcă în criza celor arşi. Este mai mult decât evident că soarta unor oameni a fost batjocorită pentru un gest de PR. Însă la fel de gravă mi se pare atitudinea managerilor de spitale care au consimţit să facă parte din acest joc odios.

P.S: Un gând bun pentru medicii care în aceste circumstanţe nefavorabile au făcut şi fac tot posibilul pentru a salva vieţi. Later edit: În comentarii mi se spune că cei în stare critică ar fi murit oricum. Dar eu întreb: ce facem cu cei în stare gravă care au ajuns sau riscă să ajungă în stare critică doar pentru că ministerul spune că ne descurcăm?".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel