Judecătoarea Coțofană, despre Tarcea: Am aflat cu surprindere

Lavinia Coțofană
Lavinia Coțofană

Lavinia Coțofană, judecătoarea exclusă din magistratură pentru actul de avertizare publică cum a constatat Comisia din cadrul Senatului, a spus că a aflat cu surprindere că în prezent șeful structurii de securitate este Tarcea, președintele ICCJ și judecător care judecă în civil.

”Despre recent descoperita calitate a doamnei presedinte a I.C.C.J., Cristina Tarcea, cea de șef a structurii de securitate. Uzual, în ultimii ani șeful structurii de securitate a ICCJ a fost unul dintre vicepreședinți si intotdeauna judecători care judecă în penal. Asta pentru a si justifica cooperararea în domeniul mandatelor de siguranta nationala.

Am aflat cu surprindere că în prezent șeful structurii de securitate este doamna Tarcea, președintele ICCJ si judecator care judecă în civil.

Pe lângă ridicolul adus ICCJ prin faptul că chiar președintele acestuia se ocupa cu "securitatea" cea mai clara concluzie care se desprinde este urmatoarea: de când doamna Tarcea a ajuns președintele ICCJ cooperarea cu SRI s-a extins la orice proces judecat la instanta supremă, inclusiv în cele civile si inclusiv la completele de 5 judecători care judecă în civil si prin care poate fi mazilit orice magistrat incomod.

Acesta este președintele instanței noastre supreme si multi se prefac ca nu observa în speranța obținerii bunăvoinței acesteia (a se citi uneori achitari).

Vivat justiția independentă și judecătorii morali.

P.S. Ieri doamna Tarcea a descoperit obligația de a sesiza Parchetul când există indicii privind comiterea unor infracțiuni. Pentru exact aceeasi fapta, sesizarea Parchetului, pe mine doamna Tarcea m-a considerat vinovată de rea-credinta desi sesizările mele s-au confirmat si m-a exclus din magistratură”, a scris Lavinia Coțofană.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel