Jocuri de celebritate REVINE la Pro TV. Când începe sezonul trei

Distracția de seară revine la Pro TV cu un nou sezon "Jocuri de celebritate"!

Una dintre cele mai interesante emisiuni de la Pro TV revine cu sezonul trei, iar prima ediție va fi pe data de 22 februarie. Mihai Bobonete, Octavian Strunilă și Paul Ipate vor da startul distracției într-un decor special și o atmosferă de petrecere, ca între prieteni. Alături de ei vor fi invitați celebri, dar și oameni obișnuiți care vor veni pentru a se distra împreună.

Rețeta emisiunii este foarte amuzantă: jocuri antrenante, o gazdă mai mult decât carismatică, două echipe formate din patru persoane  un căpitan, alături de două celebrități și un invitat special, o persoană care nu face parte din lumea publică. Toți se vor distra participând la probe simpatice, încercând să strângă cât mai multe puncte pentru a câștiga premiile oferite în show. Pe lângă seara plină de distracție alături de vedetele sale preferate, invitatul poate câștiga marele premiu, în valoare de 10.000 de lei.

[citeste si]

Mihai Bobonete, gazda emisiunii Jocuri de celebritate, va scoate în evidență toate probele trăsnite prin care vor trece invitații săi. Octavian Strunilă și Paul Ipate sunt cei doi căpitani de echipă, care au o misiune foarte importantă: aceea de a acumula cât mai multe puncte cu echipa lor și de a-și conduce coechipierii către câștig.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel