Joaquin Phoenix, în rolul lui Iisus. Scena pe care a refuzat să o joace

Joaquin Phoenix, când a acceptat să-l interpreteze pe Iisus în „Maria Magdalena“, a făcut ce i s-a cerut cu excepția unui singur lucru.

Și-a lăsat părul lung, a slăbit, a meditat în vârful unui munte. La începutul filmului „Maria Magdalena” scenariul includea o scenă în care Iisus vindecă o femeie oarbă frecându-i ochii cu noroi. În Biblie este vorba de un bărbat, însă scenaristul a decis să fie o femeie în film. Actorul a refuza să joace această scenă.

„O știam din Biblie, dar cred că niciodată nu am luat-o în seamă. Când am ajuns acolo, m-am gândit: doar n-o să-i bag noroi în ochi. Cine ar face așa ceva? N-are niciun sens. E un început oribil", a povestit acesta într-un intervi acordat CNN.

„Să descopăr adevărul din acel moment m-a eliberat, în unele moduri. Acel moment nu este neapărat despre un miracol. Este despre cineva care a fost îndepărtat de societate care în sfârșit vede și este primit și încurajat să se întoarcă în comunitate. Pentru mine, ăsta e un miracol. E ceva profund frumos în acest sentiment", a mai spus actorul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel