Jared Kushner, înregistrat la vot ca femeie timp de 8 ani

Ema Apostu / 27 sep 2017 / 23:49 Salveaza PDF Comentarii

Jared Kushner, consilier şi ginere al preşedintelui Donald Trump, a fost înregistrat la vot ca femeie timp de opt ani, relatează The Independent.

Datele Comisiei Electorale din statul New York afirmă că sexul lui Kushner este “femeiesc”. Datele arată că el s-a înregistrat la vot în noiembrie 2009.

Nu este clar dacă a fost vorba de o greşeală sau de o chestiune intenţionată. Kushner a votat ultima dată pe 8 noiembrie 2016, în scrutinul câştigat de socrul său. El nu a comentat situaţia.

Inacurateţea este cu atât mai notabilă ţinând cont de interesul administraţiei Trump în fraudele electorale. De fapt, preşedintele susţine că ar fi câştigat votul popular, dacă nu ar fi existat “milioane de oameni care au votat ilegal”.

Trump a format un consiliu prezidenţiale pentru a analiza această chestiune. Mai exact, Comisia pentru Integritatea Alegerilor, condusă de vicepreşedintele Mike Pence şi de secretarul de Stat din Kansas, Kris Horbach, este însărcinată cu anchetarea afirmaţiei lui Trump că între trei şi cinci milioane de oameni au votat ilegal în 2016.

Peste 40 de state au refuzat initial să predea informaţiile cerute de comisie, ce includ numele complete ale persoanelor înrregistrate, adresele, data naşterii, partidele politice şi ultimele patur cifre din numerele de asigurări sociale.

Este puţin probabil ca înregistrarea greşită a lui Kushner să fie considerate fraudă.

Potrivit profesorului de drept Justin Levitt, acuzaţiile de fraudă necesită “o intenţie de a oferi informaţii false”.

Noua dezvăluire vine la scurt timp după ce presa a scris că atât Kushner, cât şi soţia sa, Ivanka Trump, au folosit adresele personale de e-mail pentru mailuri de serviciu.

[citeste si]

Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2020 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.29