Jador, cea mai bine plătită vedetă de la Survivor România. Suma colosală pe care o încasează, pe săptămână, de la Kanal D

Foto: Instagram
Foto: Instagram

Ce salariu încasează Jador, pentru participarea la Survivor România.

 

Vezi și: Marius Manole, certat de fani. Mesajul despre problemele cu alcoolul, care l-a amuzat, înainte de emisiunea cu Denise Rifai

Survivor este una dintre cele mai îndrăgite emisiunii și nume celebre din showbiz-ul românesc au decis să facă parte din competiția sportivă din Republica Dominicană.

Una dintre vedetele celebre care s-a aventurat în junglă este chiar cântărețul Jador, care a vrut să demonstreze cât de puternic este. 

Mulți dintre telespectatori s-au întrebat ce salarii încasează vedetele pentru a participa într-o astfel de emisiune. Ei bine, dacă tot vorbeam de Jador, acesta se pare că și-ar fi negociat contractul foarte bine, motiv pentru care are venituri consistente de pe urma emisiunii.

Ce salariu încasează Jador, pentru participarea la Survivor România

Potrivit ciao.ro, Jador este cel mai bine plătit concurent de la Survivor 2021.

"Jador și-ar fi negociat plecarea la Survivor extrem de dur. Ar fi cerut peste 5.000 de euro pe săptămână, ar fi cel mai bine plătit concurent de acolo. Nici în primul sezon n-ar mai fi fost sume din acestea la vreun concurent. Dacă rezistă 4-5 luni în Dominicană… face o mică avere. La un simplu calcul, dacă ar încasa 5.000 de euro pe săptămână, într-o lună ar câștiga 20.000 de euro dintr-un foc", au dezvăluit apropiații artistului.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel