J. Balvin s-a infectat cu COVID, dezvăluiri de COȘMAR: Am simțit că mă UCIDE/ Mesaj pentru tinerii care se cred nemuritori

Celebrul artist columbian J. Balvin dezvăluie groaza prin care a trecut din cauza infectării cu COVID-19. Oamenii îl știu mereu vesel, pus pe petreceri. De data aceasta, el este foarte serios și descrie prin ce clipe dureroase a trecut. A crezut că va muri. 

”Salut, am așteptat să scap de COVID ca să vă împărtășesc experiența mea, cred că este una dintre cele mai dificile experiențe de sănătate pe care le-am trăit în viața mea. (...) Credeam că e o glumă pentru că sunt multe știri false, multe povești, multe istorii politice care contează sau nu, dar ceea ce există, cu certitudine, este virusul. Dincolo de orice, virusul e real. Pe mine am simțit că aproape mă ucide, m-am simțit foarte rău, am avut febră de 40, am pierdut mirosul, am pierdut gustul, am avut nivel scăzut de oxigen. Teama de a simți că este înăuntrul tău unul dintre cele mai groaznice coșmaruri și că nu știi cum va reacționa este o realitate, am vrut s-o împart cu voi. Văd diferite tipuri de persoane, pentru că nu-i pot judeca pe cei care trebuie să muncească, pentru că trebuie, dar sunt unii privilegiați care trec din petrecere în petrecere, simțindu-se nemuritori, credem că nimic nu ni se poate întâmpla, că e o simplă gripă. Din experiența mea, simt că este foarte puternic și că da, chiar dacă ești asimptomatic, nu înseamnă că trebuie să fii o armă biochimică, letală, ca să termini cu mama ta, cu tatăl tău, cu unchiul tău, cu bunicii tăi. Eu am fost simptomatic, m-am simțit rău și... le mulțumesc celor puțini care știau. Deschideți ochi, spălați-vă pe mâini, puneți-vă mască.” a spus J. Balvin, pe Instagram. 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Cuidense por favor!!!

O postare distribuită de J Balvin (@jbalvin) pe

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel