iUmor. Cheloo, INTRIGAT: O luăm RAZNA

Ajunsă în această toamnă la cel de-al IV-lea sezon, emisiunea ”iUmor” continuă căutarea pentru cele mai bune numere de comedie din întreaga lume, iar Cheloo a dezvăluit ce calități ar trebui să aibă, din punctul lui de vedere, concurenții din următorul sezon.

Delia, Cheloo şi Mihai Bendeac sunt cei trei jurați ”iUmor” în fața cărora sute de umoriști din toate țările lumii și-au prezentat cele mai amuzante numere de stand up, magie, mimă sau improvizație. Persoanele care vor să participe în noul sezon se pot înscrie deja pe adresa casting.a1.ro.

Concurenții care speră să obțină voturile juraților au deja o reacție din partea lui Cheloo, care a dezvăluit ce i-ar plăcea să vadă la un viitor concurent ”iUmor”. Mai exact, ar fi vorba despre ceva ce posibilii candidați nu ar trebui să facă.

”Mi-aș dori ca pentru sezonul următor, oamenii să își ia notițe. Să intre pe internet și să verifice ce subiecte am avut: poliție, biserică… Nu putem să auzim aceleași glume timp de zece ani, pentru că o să o luăm razna!”, a mărturisit Cheloo. 

Telespectatorii pot urmări o nouă ediție din acest sezon al emisiunii ”iUmor” duminica aceasta, de la ora 20.45, pe Antena 1. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel