Iuliana Tudor, profesoară la o școală de televiziune

După aproape două decenii de experiență în presă, Iuliana Tudor a acceptat propunerea unei școli de televiziune unde va fi profesoară.

Fosta prezentatoare a emisiunii "O dată-n viață" de la TVR 1 a susținut săptămâna trecută primul ei curs.

Întâlnirea cu studenții a fost foarte emoționantă. Iuliana Tudor a povestit elevilor cum a debutat în televiziune și a povestit ce presupune, din punctul ei de vedere, munca în acest domeniu. Vedeta le-a dat și câteva sfaturi cursanților de la Școala de Televiziune. Unul dintre cele mai importante fiind acela de a învăța câte ceva despre fiecare departament din televiziune. În plus, le-a atras tuturor atenția asupra faptului că, într-un asemenea domeniu, mai ai ceva de învățat în fiecare zi, chiar și după 15 ani de experiență și vechime.

"Am acceptat să predau un curs care se numește «Superproducții de televiziune», divertisment în direct. Este prima experiență de acest gen și este onorantă invitația de a împărtăși tinerilor din experiența acumulată în cei 15 ani de televiziune. E provocator și extrem de plăcut să lucrez cu tinerii din această perspectivă", a mărturisit Iuliana Tudor, conform Click.

În urmă cu o săptămână, Iuliana Tudor anunța că va pune punct emisiunii "O dată-n viaţă", pe care o prezintă de opt ani. 

VEZI ȘI: IULIANA TUDOR, femeia anului 2014

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel