Iulia Zgripcea, înlocuită la TVR. Nouă prezentatoare, mesaj

Iulia Zgripcea, înlocuită la TVR
Iulia Zgripcea, înlocuită la TVR

De luni, 14 mai, emisiunea „E vremea ta”, de la TVR 2, vă întâmpină de la ora 18.50 cu o nouă prezentatoare: Cristina Soare.

Cristina Soare preia ștafeta de la Iulia Zgripcea și va aduce zilnic în emisiunea „E VREMEA TA", de luni până vineri, de la ora 18.50, cele mai interesante informații despre timpul probabil, climă și mediu pentru telespectatorii TVR 2. Vedetă cunoscută a TVR, Cristina Soare a revenit pe micul ecran după concediul de creștere a copilului și spune că se bucură foarte mult să se afle din nou în lumina reflectoarelor, dar are și emoții. Din 2009 și până în 2016, Cristina Soare a prezentat rubrica meteo la TVR 1.

Telespectatorii TVR 2 o pot urmări și în fiecare sâmbătă, de la ora 17.30, în emisiunea „E VREMEA TA... SĂ VEZI LUMEA", alături de Andrei Bărbulescu.

(w670)

De luni până vineri la TVR 2

"Sunt foarte încântată să mă aflu aici. Au trecut aproape doi ani de când am stat departe de micul ecan. Între timp am născut o fetiţă, Anastasia şi sunt cea mai fericită mămică. Pe Facebook am primit multe întrebări despre momentul în care mă voi întoarce la TVR. Şi iată că răspunsul vine, de luni până vineri la TVR 2, în emisiunea. Abia aştept să ne vedem în fiecare seară", a spus Cristina Soare.

VEZI ȘI: După 11 ani de Antena 3 A PLECAT la TVR 2


La rândul său, Iulia Zgripcea spune că se va bucura de perioada de pauză pentru a se pregăti alături de familie de nașterea celui de-al treilea fiu. Reamintim că vedetele TVR 2, Iulia Zgripcea și Andrei Bărbulescu, și-au unit destinele la începutul acestui an. „Dan şi Andrei, copiii mei în vârstă de 7 ani, sunt nerăbdători să-l primească pe fratele lor. Sunt foarte protectori cu mine și îmi fac cadouri, desene în care îl includ şi pe fratele lor. Nu conştientizează încă ce implică asta, dar știu că vor fi responsabilizaţi . E o schimbare în viaţa lor", a spus Iulia Zgripcea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel