Iulia Albu, despre Andreea Marin: “Degeaba pozează ca o divă dacă...”

Iulia Albu, cel mai acid fashion-editor de la noi, nu a fost deloc impresionată de stilul vestimentar pe care Andreea Marin l-a adoptat pentru o ieșire la un eveniment monden.

Invitată în platoul unei emisiuni mondene, fosta soție a celebrului creator de pantofi și-a spus punctul de vedere acolo unde se pricepe cel mai bine – în modă. Vedeta nu a avut milă în ceea ce o privește pe fosta Zână de la <<Surprize, Surprize>> și a comentat – în stilu-i caracteristic – vestimentația aleasă.

”Cum să nu fie ok... Da... zâna este fabuloasă. Cum să nu fie așa?! Cromatic nu! Este mult prea mult mov, îmi pare rău. Plicul acela din imitație de piele de șarpe, made in China, NU. Pantofii pe care îi are nu trebuie să fie purtați niciodată la mov! Lanțul acela asortat cu inelul NU. Pălăria asta aș purta-o afară, undeva, nu înăuntru. Ea e foarte ok pentru ieșit, dar nu potrivită pentru un eveniment. Degeaba pozăm ca o diva dacă nu știm să ne îmbrăcăm. Îmi pare rău. Ar trebui să își angajeze un stylist. Nici nu știu ce notă sî îi dau... Să fie – 4”, a spus Iulia Albu la ”Wowbiz”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel