Iubitorii de animale: Andreea Marin, AFARĂ din TVR!

Andreea Marin este 'încolțită' de iubitorii de animale după declarații șocante făcute recent.

"Eu mi-am luat ce trebuie ca să mă apăr de ei, arme legale, ca să zic așa. Dacă îi mai văd afară și mă atacă vreunul, eu acționez. Să nu vă plângeți apoi că i-am omorât, îmi pare rău. Îmi spuneți dumneavoastră că nu m-au atacat, îmi garantați asta? Mă doare în cur de garanția dumneavoastră", a declarat Andreea Marin.

Iubitorii de animale au inițiat o petiție online prin care solicită conducerii TVR ca vedeta să nu mai apară la TVR 1 din cauza "comportamentul public reprobabil". Semnatarii petiției susțin că prin comportamentul evidențiat, Andreea Marin nu are ce căuta într-o instituție precum TVR, mai ales în condițiile în care este un formator de opinie și este plătită din bani publici.

Totodată, inițiatorii petiției arată că Andreea Marin are o imagine falsă în ochii telespectatorilor, acest lucru fiind subliniat de "limbajul suburban, atitudinea beligoasă, instigare la ură împotriva animalelor".

Iată textul petiției:

În atenția doamnei Irina Radu, președinte – director general al TVR,

Dorim pe această cale să vă supunem atenției comportamentul public reprobabil la care s-a dedat realizatoarea TVR Andreea Marin, în data de 2 iulie 2016.

Astfel, cu această ocazie, în urma unui incident minor pe care l-a avut cu câinii dintr-o curte învecinată cu locuința sa, Andreea Marin a arătat tuturor că imaginea publică pe care și-a construit-o, de persoană civilizată și empatică, este tot atât de falsă ca și respectul pe care îl poartă telespectatorilor TVR.

Opinăm că limbajul suburban, atitudinea belicoasă la adresa altor cetățeni implicați în incident și chiar a vecinilor săi, precum și instigarea la ură oarbă și nejustificată împotriva animalelor, dar și comportamentul general adoptat de "vedetă" ulterior incidentului și modul în care a interacționat cu oamenii revoltați de atitudinea sa, pe rețelele sociale, sunt complet incompatibile cu imaginea unei persoane publice, plătită de TVR din bani publici, ce își asumă și arogă rolul de model pentru societate.

Menționăm că Andreea Marin a fost filmată în toată splendoarea persoanei sale, limbajul suburban, atitudinea violentă și instigarea la ură împotriva animalelor fiind documentate.

De asemenea, insistăm asupra faptului că instigarea la ură și violență împotriva animalelor fără stăpân nu sunt de natură să onoreze un colaborator al TVR, care pe acestă cale aruncă anatema comportamentului și a acțiunilor sale asupra postului public de televiziune.

Solicităm, prin urmare, încetarea oricăror relații contractuale între televiziunea publică și Andreea Marin, în urma comportamentului său dezonorant și anti-social manifestat cu oacazia incidentului amintit.

[citeste si]

Din păcate, situația câinilor fără stăpân din România este în prezent una extrem de precară, în urma politicilor eronate și inumane adoptate de autoritățile publice, precum și a corupției instituționalizate ce face ca fondurile alocate gestionării situației animalelor să fie sifonate masiv la nivel de primării.

Există numeroase dovezi, documentate în toate modurile posibile, că "adăposturile publice" din România sunt adevărate lagăre de exterminare pentru câinii fără stăpân, care sunt tratați într-un mod oribil de primării, în cadrul procesului de "capturare", "cazare" și "eutanasiere". Considerăm că doar niste brute fără nicio urmă de umanitate pot rămâne impasibile în fața modului criminal în care sunt tratați câinii fără stăpân de către hingheri și "adăposturile publice", ba, mai mult, pot încuraja inconștient, public, aceste practici.

Prin urmare, nu dorim ca TVR să remunereze din bani publici, din banii noștri, o brută.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel